Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 320g259kcal5g53.8g0.2g9.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Soijarouhe, tumma, 30g50g161kcal25g15g0.2g2.7g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sipuli, paistettu 10g10kcal0.1g0.5g0.8g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki30g24kcal3.9g0.6g0.6g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g20g52kcal6g0.4g3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen140g46kcal4.6g6.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 66g91kcal8.2g0.2g6.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1573kcal137.4g157.6g38.6g26.2g
Valittu annoskoko740g787kcal68.7g78.8g19.3g13.1g
Annoskoko puolitettuna370g393kcal34.4g39.4g9.7g6.6g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.6g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331