Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g584g783kcal52g106.3g15.2g25.1g
Sitruunamehu, laimentamaton117g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.7g6.9kcal0.5g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2054kcal106.8g222.4g75.8g53.2g
Valittu annoskoko740g1027kcal53.4g111.2g37.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna370g514kcal26.7g55.6g19g13.3g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788