Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g347kcal47.5g0g17.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g31g34kcal1.6g6.6g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kukkakaali 312g75kcal5.7g6.9g0.9g7.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g94g337kcal26.2g1.9g25.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.9g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1811kcal165g37.4g108g16.2g
Valittu annoskoko740g905kcal82.5g18.7g54g8.1g
Annoskoko puolitettuna370g453kcal41.3g9.4g27g4.1g
Arvot/100g100g122kcal11.2g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349