Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 100g115kcal16.8g0g5.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Porkkana 63g21kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g50g125kcal7g1.7g10g0g
Pinaattipakaste 150g38g5.3kcal0.7g0.2g0.2g0.5g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g50g27kcal2.9g2.7g0.5g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.5g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g810kcal63g59.4g33g9g
Valittu annoskoko740g405kcal31.5g29.7g16.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna370g203kcal15.8g14.9g8.3g2.3g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369