Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 375g284kcal7g57.9g0.8g3.8g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g188g236kcal9.4g5.3g19.7g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto94g310kcal25.3g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1719kcal86.4g136.2g86.4g11g
Valittu annoskoko740g859kcal43.2g68.1g43.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna370g430kcal21.6g34.1g21.6g2.8g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314