Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 322g1104kcal32.8g225.2g3.9g11.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 248g159kcal7.9g11.9g8.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%99g277kcal28.7g2.5g16.8g0g
Oliiviöljy 56g492kcal0g0g55.7g0g
Leivinjauhe 12g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g4108kcal140g488.6g170.2g22.8g
Valittu annoskoko740g2054kcal70g244.3g85.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna370g1027kcal35g122.2g42.6g5.7g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531