Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl138g179kcal18g0.4g11.4g0g
Sokeri85g345kcal0g84.9g0g0g
Leivinjauhe5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kuohukerma,valio,2dl105g357kcal2.1g3.2g36.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vadelma 200g82kcal2g8.2g1.6g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2671kcal79.2g335.6g101.6g19.4g
Valittu annoskoko740g1336kcal39.6g167.8g50.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna370g668kcal19.8g83.9g25.4g4.9g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168