Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 50g17kcal1.5g2.5g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Mustikka metsä- 125g55kcal0.6g8g0.7g4.1g
Raparperi 90g30kcal0.6g4.9g0.1g1.3g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g3658kcal57.8g523.8g137g22.2g
Valittu annoskoko740g1829kcal28.9g261.9g68.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna370g914kcal14.5g131g34.3g5.6g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678