Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g32g19kcal4.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 252g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 409g1403kcal41.7g286.3g4.9g14.3g
Oliiviöljy 18g156kcal0g0g17.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g3157kcal91.6g573.2g45.2g28.6g
Valittu annoskoko740g1578kcal45.8g286.6g22.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna370g789kcal22.9g143.3g11.3g7.2g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414