Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)219g241kcal50.3g0g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Parsakaali brokkoli 114g40kcal5.3g2.2g0.3g2.8g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.3g1.7g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g35g29kcal1.5g6.7g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g13g9kcal1.1g1.1g0.5g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1481g952kcal123g41.2g31g13.2g
Valittu annoskoko740g476kcal61.5g20.6g15.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna370g238kcal30.8g10.3g7.8g3.3g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375