Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Tomaatti 211g48kcal1.2g7.3g0.6g3g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g11g92kcal0g0g11.3g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g208g562kcal31.2g10.4g43.7g2.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g56g146kcal16.9g1.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1481g1801kcal102g54g130.4g15.8g
Valittu annoskoko740g900kcal51g27g65.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna370g450kcal25.5g13.5g32.6g4g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799