Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3468g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 293g892kcal25.7g162.6g5.6g40.8g
Kaurahiutale 213g799kcal30.9g121.6g15.6g21.3g
Auringonkukansiemen 800g4753kcal184.1g100.8g396.1g48g
Siirappi 160g483kcal0.2g118.6g0g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 112g794kcal0.4g0g89.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2254g7734kcal229.7g1577.9g27g78.9g
Kuivahiiva, annos 11g59g211kcal26.4g23.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g31332kcal994.8g4210g1074.8g378g
Valittu annoskoko7400g15666kcal497.4g2105g537.4g189g
Annoskoko puolitettuna3700g7833kcal248.7g1052.5g268.7g94.5g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453