Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Paprika keltainen 750g226kcal7.1g38.3g1.5g15g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g1250g250kcal7.5g47.5g3.8g75g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1351g1958kcal222.8g20.3g114.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow150g270kcal0.9g8.6g25.5g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g250g63kcal0g0g0g0g
Soijakastike 135g81kcal7g12.8g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2001g2899kcal65.2g632.2g4.4g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g13447kcal654g1636.6g445.2g233.6g
Valittu annoskoko7400g6724kcal327g818.3g222.6g116.8g
Annoskoko puolitettuna3700g3362kcal163.5g409.2g111.3g58.4g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784