Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4000g2530kcal120g192g140g0g
Kananmuna 50g(kpl)1600g2016kcal176g4.8g144g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1440g5040kcal50.4g1166.4g14.4g43.2g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g23047kcal699g2890.6g956.8g87g
Valittu annoskoko7400g11524kcal349.5g1445.3g478.4g43.5g
Annoskoko puolitettuna3700g5762kcal174.8g722.7g239.2g21.8g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300