Vatkattu puolukkapuuro

Vatkattu puolukkapuuro

1 l vettä
2,5 dl puolukkaa
1,5 dl sokeria
2 dl mannasuurimoita

Soseuta puolukat tehosekoittimella, laita ainekset kattilaan, valitse keittoaika mannasuurimoiden kypsymisajasta riippuen, jäähdytä puuro ja vatkaa sähkövatkaimella kuokkeaksi ja vaaleaksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5000g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 750g291kcal3.3g51g3.8g19.5g
Sokeri 750g3044kcal0g749.3g0g0g
Mannasuurimo (Pirkka)900g3060kcal108g630g18g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g12791kcal222.6g2860.6g43.6g93g
Valittu annoskoko7400g6396kcal111.3g1430.3g21.8g46.5g
Annoskoko puolitettuna3700g3198kcal55.7g715.2g10.9g23.3g
Arvot/100g100g86kcal1.5g19.3g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130779