Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1559g624kcal17.2g112.3g7.8g21.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2655kcal303.8g0g159.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g800g200kcal8g45.6g0g20g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Chili mausteseos, Old El Paso20g56kcal1.6g9.8g1.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1599g1544kcal48.1g313.3g5.1g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g11788kcal798.2g1128.8g431.2g154.4g
Valittu annoskoko7400g5894kcal399.1g564.4g215.6g77.2g
Annoskoko puolitettuna3700g2947kcal199.6g282.2g107.8g38.6g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185