Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse800g5920kcal0g0g656g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2080g7137kcal212g1456g25g72.8g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Mustikka metsä- 1440g634kcal7.2g92.2g8.6g47.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g41073kcal662.6g5849g1559.6g241g
Valittu annoskoko7400g20537kcal331.3g2924.5g779.8g120.5g
Annoskoko puolitettuna3700g10268kcal165.7g1462.3g389.9g60.3g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644