Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1335g1468kcal306.9g0g28g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1501g255kcal28.5g31.5g3g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1501g300kcal45g30g0g37.5g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48g2g17g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%834g1084kcal25g16.7g108.4g0.8g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)667g1101kcal20g26.7g100.1g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g501g1752kcal140.1g10g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g13523kcal1157g325.8g863.4g110.6g
Valittu annoskoko7400g6762kcal578.5g162.9g431.7g55.3g
Annoskoko puolitettuna3700g3381kcal289.3g81.5g215.9g27.7g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515