Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g80g432kcal0.2g0.2g48g0g
Katkarapu 600g410kcal86.6g0g6.6g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)80g140kcal1.6g2.8g13.6g3.5g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Valkosipuli 200g217kcal15.8g32.6g1.2g4.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 800g1586kcal11g14.4g160g35.2g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Katkarapu 3600g2462kcal519.8g0g39.6g0g
Ketsuppi 800g730kcal10g153.6g3.2g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g12926kcal1321.2g602.4g549.2g145.8g
Valittu annoskoko7400g6463kcal660.6g301.2g274.6g72.9g
Annoskoko puolitettuna3700g3232kcal330.3g150.6g137.3g36.5g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073