Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1802g433kcal32.6g39.6g5.4g41.4g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g601g1501kcal84.1g20.4g120.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4504g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g86kcal3.3g3.3g6.6g0.5g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300g99kcal9.9g14.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14808g4808kcal288g258.2g266.6g92g
Valittu annoskoko7404g2404kcal144g129.1g133.3g46g
Annoskoko puolitettuna3702g1202kcal72g64.6g66.7g23g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607