Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu90g72kcal1.6g16g0.7g1.8g
Rypsiöljy 336g2971kcal0g0g336g0g
Currytahna punainen (Pirkka)60g156kcal1.3g5.5g14.4g0g
Tomaattimurska 3000g882kcal16.8g159g6g57g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 90g297kcal1.8g2.7g31.5g0g
Korianteri, tuore, annos 20g120g24kcal2.4g4.8g0.6g3.6g
Katkarapu 3000g2052kcal433.2g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g13298kcal934.6g443.4g847.2g146.4g
Valittu annoskoko7416g6649kcal467.3g221.7g423.6g73.2g
Annoskoko puolitettuna3708g3325kcal233.7g110.9g211.8g36.6g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228