Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g2102g5254kcal367.8g0g420.3g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g1501g2147kcal300.2g0g105.1g0g
Kaali, valkokaali3603g760kcal43.2g122.5g7.2g75.7g
Mustapippuri 60g168kcal6.5g23g2g15.9g
Persilja 150g41kcal2.1g1.7g0.3g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g16740kcal1439.6g294.4g1069.8g207.2g
Valittu annoskoko7416g8370kcal719.8g147.2g534.9g103.6g
Annoskoko puolitettuna3708g4185kcal359.9g73.6g267.5g51.8g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654