Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1802g4504kcal198.2g288.2g288.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1441g2047kcal180.1g4.3g148.4g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Etikkapunajuuri 601g214kcal6g40.2g1.2g10.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1441g4756kcal28.8g36g504.4g0g
Ranskankerma, Milbona1201g3495kcal27.6g36g360.3g0g
Tilli, tuore 90g27kcal3.3g0.8g0.7g1.9g
Sinappi 192g253kcal8.4g27.1g11.5g3.3g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g31302kcal920.4g1018.8g2631.8g52.4g
Valittu annoskoko7416g15651kcal460.2g509.4g1315.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna3708g7826kcal230.1g254.7g658g13.1g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388