Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 1120g250kcal5.6g34.7g2.2g28g
Peruna, keskikokoinen 60g1440g864kcal21.6g187.2g1.4g13g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g120g68kcal4.4g12.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras336g1176kcal43.7g235.2g5g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g13083kcal1046.6g1017.6g513.2g115.8g
Valittu annoskoko7416g6541kcal523.3g508.8g256.6g57.9g
Annoskoko puolitettuna3708g3271kcal261.7g254.4g128.3g29g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661