Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Sokeri 50g202kcal0g49.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai38g133kcal4.6g27g0.8g1.1g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 117g155kcal3.1g3.8g14.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl117g399kcal2.3g3.5g41g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.9g23kcal0g5.8g0g0g
Mansikka 293g136kcal1.5g24.6g0.6g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2555kcal47.6g274g132.8g13.4g
Valittu annoskoko742g1278kcal23.8g137g66.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna371g639kcal11.9g68.5g33.2g3.4g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431709