Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g203g170kcal2.2g37.1g0.8g3.7g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g116g835kcal0g0g92.8g0g
Sokeri 148g600kcal0g147.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g96g137kcal6.6g0.2g5.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 151g517kcal15.4g105.5g1.8g5.3g
Leivinjauhe 5.8g10kcal0.3g2.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.8g21kcal0.2g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g4588kcal49.6g595.2g202.2g18g
Valittu annoskoko742g2294kcal24.8g297.6g101.1g9g
Annoskoko puolitettuna371g1147kcal12.4g148.8g50.6g4.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468