Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 330g730kcal57.7g0g56.1g0g
Kananmuna kuoreton 104g148kcal13g0.3g10.6g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g94g110kcal2.6g3.8g9.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g94g303kcal23.6g1.9g22.6g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Tomaatti 71g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2668kcal197.4g24.8g198.2g4g
Valittu annoskoko742g1334kcal98.7g12.4g99.1g2g
Annoskoko puolitettuna371g667kcal49.4g6.2g49.6g1g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249