Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g14g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g1g3.5kcal0.1g0.5g0.2g0.3g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g35g91kcal3.5g16.5g1.1g1.8g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g666kcal24g68.6g32.4g6.2g
Valittu annoskoko742g333kcal12g34.3g16.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna371g167kcal6g17.2g8.1g1.6g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175