Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g262g1912kcal2.6g2.6g209.5g0g
Kananmuna kuoreton 384g548kcal48g1.2g39.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g35g138kcal0.6g33.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g10.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton42g134kcal9.7g4.4g8.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7g28kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g5521kcal122.2g98g515.4g20.8g
Valittu annoskoko742g2761kcal61.1g49g257.7g10.4g
Annoskoko puolitettuna371g1380kcal30.6g24.5g128.9g5.2g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546