Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g117g84kcal2.9g19.6g0.1g0g
Juuriselleri 88g28kcal1.1g4g0.2g2.7g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.2g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.7g15.2g0.1g1g
Fenkoli, annos 100g58g18kcal0.7g4.3g0.1g1.8g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g117g111kcal9.3g16.3g0.8g9.3g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g859kcal33.2g150.8g11g42g
Valittu annoskoko742g430kcal16.6g75.4g5.5g21g
Annoskoko puolitettuna371g215kcal8.3g37.7g2.8g10.5g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840