Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)168g185kcal38.6g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g229g754kcal36.6g141.7g4.6g13.7g
Arkirae (Valio), annos 100g91g64kcal10.9g3.2g0.9g0g
Ketsuppi 35g32kcal0.4g6.7g0.1g0.4g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)105g27kcal3.5g3.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2362kcal200.2g313.6g30.6g29.6g
Valittu annoskoko742g1181kcal100.1g156.8g15.3g14.8g
Annoskoko puolitettuna371g591kcal50.1g78.4g7.7g7.4g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441