Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.8g0g
Rypsiöljy 39g347kcal0g0g39.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 41g301kcal0g0.1g33.9g0g
Sokeri 74g301kcal0g74g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g131g499kcal2.4g122.1g0.5g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g182g73kcal0.9g18.2g0.9g0.9g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g52g314kcal11g3.5g28.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g70g127kcal10g5g7.5g42.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 52g175kcal0g42.7g0g0.7g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g4560kcal73g535g240g88.2g
Valittu annoskoko742g2280kcal36.5g267.5g120g44.1g
Annoskoko puolitettuna371g1140kcal18.3g133.8g60g22.1g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255