Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 235g279kcal51.7g0g7.8g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen14g101kcal0.1g0.1g11.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)141g120kcal1.4g4.9g9.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g23g83kcal0.2g18.9g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g1196kcal108.2g52.6g59.6g1.8g
Valittu annoskoko743g598kcal54.1g26.3g29.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna371g299kcal27.1g13.2g14.9g0.5g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391