Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha334g554kcal63.4g0g33.4g0g
Punajuuri 83g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g63g163kcal16.9g0g10.6g0g
Cashewpähkinä 42g240kcal8.3g7.8g19.3g1.5g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g209g250kcal7.1g7.5g20.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g2698kcal193g42.2g193.8g7.2g
Valittu annoskoko743g1349kcal96.5g21.1g96.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna371g675kcal48.3g10.6g48.5g1.8g
Arvot/100g100g182kcal13g2.8g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853