V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti17g84kcal4.2g5.6g4.9g4.8g
Aprikoosi, kuivattu 28g62kcal1.5g12.2g0.1g2.1g
Luumu kivetön 17g7.9kcal0.1g1.4g0.1g0.3g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)34g65kcal1.1g13.7g0.3g3.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl68g230kcal9.5g37.8g4.5g7.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%17g42kcal2.4g1.9g0.9g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g982kcal37.6g145.2g21.6g52.2g
Valittu annoskoko743g491kcal18.8g72.6g10.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna371g246kcal9.4g36.3g5.4g13.1g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720