Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 192g364kcal51.9g0g17.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 130g16kcal1.5g1.3g0.3g1.3g
Kurkku, tuore113g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Tomaatti, tuore270g55kcal1.6g10.3g0.8g3.8g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix20g10kcal0.3g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g960kcal113.6g36g39.2g12.4g
Valittu annoskoko743g480kcal56.8g18g19.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna371g240kcal28.4g9g9.8g3.1g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763