Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 506g849kcal110.2g0.1g45.4g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen113g810kcal0g0g90g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g3366kcal222.8g8.8g271.2g3g
Valittu annoskoko743g1683kcal111.4g4.4g135.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna371g842kcal55.7g2.2g67.8g0.8g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037