Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g200g524kcal34.8g0g40g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g55g46kcal2.7g6.6g0.4g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g140g434kcal19.6g1.4g39.2g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g65g124kcal2.7g16.9g4.7g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g48g176kcal11.9g0g13.8g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g115g79kcal0.5g17.8g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi50g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g2906kcal150.4g116.8g198g1.4g
Valittu annoskoko743g1453kcal75.2g58.4g99g0.7g
Annoskoko puolitettuna371g726kcal37.6g29.2g49.5g0.4g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667