Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 816g267kcal5.1g45.4g1.6g20.8g
Bataatti, kuorittu 466g378kcal7.3g78.5g0.2g14g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl70g630kcal0g0g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 4664g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi103g287kcal9.2g7.2g23.6g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%466g793kcal32.2g6.5g70g9.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 233g297kcal50.3g0g10.5g0g
Persilja 140g38kcal1.9g1.5g0.3g11.2g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g5712kcal229.8g334.2g354.8g129g
Valittu annoskoko7420g2856kcal114.9g167.1g177.4g64.5g
Annoskoko puolitettuna3710g1428kcal57.5g83.6g88.7g32.3g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110