Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5005g1201kcal60.1g170.2g10g105.1g
Paprika, punainen601g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1001g1391kcal190.2g0g70.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)400g489kcal8.8g108.9g1.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g6577kcal531g631.4g168g248.8g
Valittu annoskoko7420g3289kcal265.5g315.7g84g124.4g
Annoskoko puolitettuna3710g1644kcal132.8g157.9g42g62.2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741