Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio3500g2275kcal350g147g10.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1120g475kcal109.9g4.5g1.1g0g
Mansikka 2800g1303kcal14g235.2g5.6g53.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g8105kcal947.8g773.4g34.4g106.4g
Valittu annoskoko7420g4052kcal473.9g386.7g17.2g53.2g
Annoskoko puolitettuna3710g2026kcal237g193.4g8.6g26.6g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191