Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1501g1142kcal28.2g232.6g3g15g
Bataatti, kuorittu 650g526kcal10.2g109.4g0.3g19.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Kanasuikale hunajamarinoitu2001g2601kcal360.1g44g122g0g
Aurinkokuivattu tomaatti750g1358kcal20.3g90g105g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1000g1100kcal180.1g20g30g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1250g750kcal12.5g56.3g50g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g15129kcal1232.2g1134.4g621.8g93.4g
Valittu annoskoko7420g7565kcal616.1g567.2g310.9g46.7g
Annoskoko puolitettuna3710g3782kcal308.1g283.6g155.5g23.4g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852