Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 6000g4577kcal1035g0g42g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g300g2700kcal0g0g300g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g15158kcal2099.2g107.6g688.4g38g
Valittu annoskoko7420g7579kcal1049.6g53.8g344.2g19g
Annoskoko puolitettuna3710g3790kcal524.8g26.9g172.1g9.5g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638