Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1120g1904kcal212.8g0g112g0g
Keittojuurekset, apetit560g146kcal5g26.9g1.7g12.9g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g1540g1093kcal24.6g241.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14840g6286kcal484.8g537.4g230.4g25.8g
Valittu annoskoko7420g3143kcal242.4g268.7g115.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna3710g1572kcal121.2g134.4g57.6g6.5g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681