Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1905g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1588g4557kcal52.4g1079.6g3.2g135g
Sokeri 1905g7733kcal0g1903.3g0g0g
Voi 1270g9214kcal15.1g5.1g1032.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)699g880kcal76.8g2.1g62.9g0g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g102kcal0g25.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g45083kcal292g6054.4g2197.4g270.4g
Valittu annoskoko7424g22541kcal146g3027.2g1098.7g135.2g
Annoskoko puolitettuna3712g11271kcal73g1513.6g549.4g67.6g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161