Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g1598g5610kcal415.6g40g431.5g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g392g1684kcal78.3g148.8g86.1g2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 3197g762kcal57.5g69.7g9.6g72.9g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät2238g2238kcal369.2g26.9g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g20587kcal1841.2g570.8g1175.2g149.8g
Valittu annoskoko7424g10294kcal920.6g285.4g587.6g74.9g
Annoskoko puolitettuna3712g5147kcal460.3g142.7g293.8g37.5g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779