Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5588g1341kcal67.1g190g11.2g117.3g
Oliiviöljy 431g3812kcal0g0g431.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original319g224kcal12.8g25.5g9.6g9.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)319g64kcal0g20.8g0g0g
Valkosipuli 192g208kcal15.1g31.2g1.1g4g
Vesi, vesijohtovesi 479g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g11296kcal190g535g906g261.8g
Valittu annoskoko7424g5648kcal95g267.5g453g130.9g
Annoskoko puolitettuna3712g2824kcal47.5g133.8g226.5g65.5g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318