Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Papu valkoinen, keitetty 1066g1147kcal89.9g149.3g3.7g74.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 533g1698kcal130g243.6g10.1g47.4g
Tomaattimurska 2133g627kcal11.9g113g4.3g40.5g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Rajah Mild Curry Paste (10g)107g153kcal4.2g9.3g11g0g
Vesi, vesijohtovesi 2666g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g8615kcal504.6g1133.2g142.4g355.6g
Valittu annoskoko7424g4307kcal252.3g566.6g71.2g177.8g
Annoskoko puolitettuna3712g2154kcal126.2g283.3g35.6g88.9g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829