Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g2400g5760kcal211.2g1128g43.2g288g
Ketsuppi 640g584kcal8g122.9g2.6g7.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1760g3168kcal404.8g0g140.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g800g3120kcal192g8g256g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro160g49kcal3.4g6.7g0.8g5.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g64g109kcal5.1g20.5g0.4g0g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g27768kcal2111g2572.2g922.8g601.6g
Valittu annoskoko7424g13884kcal1055.5g1286.1g461.4g300.8g
Annoskoko puolitettuna3712g6942kcal527.8g643.1g230.7g150.4g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424