Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi804g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g804g563kcal96.5g32.2g4g0g
Rypsiöljy 536g4740kcal0g0g536g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g4288g14366kcal591.8g2748.8g98.6g257.3g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.4g0g0.4g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g429g1505kcal111.5g10.7g115.8g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g214g455kcal42.9g12.9g25.7g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g214g189kcal34.3g1.9g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14848g43917kcal1762.4g5673.8g1573g515.4g
Valittu annoskoko7424g21958kcal881.2g2836.9g786.5g257.7g
Annoskoko puolitettuna3712g10979kcal440.6g1418.5g393.3g128.9g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149